Stäng

BYTEN & RETURER


Som kund på amazingseven.se har du om inget annat anges retur- och bytesrätt i 14 dagar. Det innebär att du har 14 dagar på dig, från det att du hämtat ut paketet, att prova och godkänna det du beställt. Returnerade varor skall vara oanvända och originalförpackning samt eventuella etiketter skall finnas kvar i sitt originalskick på plagget. Vid köp av belysnng från By Rydéns godkänner vi inga reuturer som har monterats. Om ovan inte efterföljs returnerar vi varan till dig och du blir debiterad 200 kr för frakt. Kom ihåg att det är du som kund som är ansvarig för paketet fram till det att vi mottagit returen. Nedan finner du all information du behöver för att göra en retur. När du betalar med Klarna har du möjlighet att pausa din betalning tills vi har mottagit returen, skickat dig en ny storlek eller krediterat ditt köp. Hur smidigt som helst!

 

BYTE - FRIA BYTEN MED BIFOGAD FRAKTSEDEL
Vill du byta en vara fyller du i både orderbekräftelsen du får med i påsen, och formuläret nedan. Använd returfraktsedeln som medföljer din leverans för fri returfrakt. Klistra den på påsen du fick din beställning i. Riv av vid perforeringen, tag bort tejpskyddet och klistra igen på nytt. Se till att påsen är ordentligt förseglad. Returfrakten kostar dig ingenting. Du kan alltid göra ditt byte direkt i butiken i Farsta Centrum.


RETUR - 50KR MED BIFOGAD RETURFRAKTSEDEL
Har du ångrat dig och vill göra ett återköp börjar du med att fylla i formuläret nedan. Det går också bra att maila på info@amazingseven.se. Använd den bifogade returfraktsedeln. När vi fått tillbaka returen debiterar vi dig 50kr för returfrakten. Återanvänd gärna samma påse som du fick dina varor i. Riv av vid perforeringen och klistra igen på nytt. Se till att påsen är ordentligt förseglad. Du kan alltid göra din retur direkt i butiken om det är enklare för dig.


REKLAMATION
För att vi enklast ska kunna behandla din reklamation ber vi dig maila en bild på din felaktiga vara till oss på info@amazingseven.se. När det blir dags att returnera varan mailar vi dig en fraktsedel som du skriver ut och tejpar på emballaget. Se till att emballera returemballaget väl. Du hittar mer information under rubriken Bytes och returrätt i våra köp- och leveransvillkor. Självklart kan du komma förbi butiken i Farsta Centrum om du bor i krokarna.

Ditt namn:
Ditt telefonnummer:
Din e-postadress: *
ORDERNUMMER: *
ANLEDNING:

Meddelande: *
Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Designrummet i Farsta AB.