BYTEN & RETURER

Som kund på AmazingSeven.se har du om inget annat anges retur- och bytesrätt i 14 dagar. Det innebär att du har 14 dagar på dig, från det att du hämtat ut paketet, att prova och godkänna det du beställt. Returnerade varor skall vara oanvända och originalförpackning samt eventuella etiketter skall finnas kvar i sitt originalskick på plagget. Om så inte är fallet skickar vi tillbaka varan till dig och du blir debiterad 200 kr för frakt. Kom ihåg att det är du som kund som är ansvarig för paketet fram till det att vi mottagit returen. Nedan finner du all information du behöver för att göra en retur.

 

Handla skortor från Amazing Seven i fina kvaliteér online
BYTE - Vill du byta storlek så fyll i formuläret nedan. Glöm inte att meddela oss vilken storlek du vill byta till. Returfrakten står du för själv. Se till att emballera returemballaget väl. Du hittar mer information under rubriken Bytes- och Returrätt i våra köp- och leveransvillkor.
 
RETUR - Skulle det vara så att din vara inte passar eller att du av någon annan anledning vill returnera din vara så ber vi dig att fylla i formuläret nedan. Vi behandlar din retur så fort vi fått tillbaka din vara. Returfrakten står du för själv. Se till att emballera returemballaget väl. Du hittar mer information under rubriken Bytes- och Returrätt i våra Köp- och Leveransvillkor.
 
REKLAMATION - För att vi enklast ska kunna behandla din reklamation ber vi dig maila en bild på din felaktiga vara till oss på info@amazingseven.se. När det blir dags att returnera varan mailar vi dig en fraktsedel som du skriver ut och tejpar på emballaget. Se till att emballera returemballaget väl. Du hittar mer information under rubriken Bytes- och Returrätt i våra köp- och leveransvillkor.

HUR SKICKAR JAG TILLBAKA? 

FÖLJ LÄNKEN HÄR SÅ KOMMER DU TILL DHL. Här registrerar du avsändare och mottagare. Välj paketstorlek och det ombud där vi ska hämta ut paketet, Direkten i Farsta Centrum. Ta med sändningsnumret och det du ska skicka till ditt närmaste ombud. Adressen till oss är:  Amazing Seven, Farsta Torg 11, 123 47 Farsta

 

Ditt namn:
Ditt telefonnummer:
Din e-postadress: *
ORDERNUMMER: *
ANLEDNING:

Meddelande: *
Stäng