HISTORIK & VISION

Amazing Seven öppnade i Farsta Centrum den 23 september 2010. Vi ville bygga en butik där du som kund omedelbart känner dig hemma - och vill stanna länge. Du strosar runt bland varumärken som Dagmar, Rodejer, Hope, Tiger of Sweden, Stylein plus många fler. 

Detaljer som rostat stål och varma tapeter är viktiga. I vår lounge kan du sitta ner en stund medan du väntar på ditt sällskap och finns tiden kanske du blir bjuden på Farsta Centrums bästa  cappuccino - eller bara en enkel espresso.

Från starten 2010 har vi designat herrskjortor av hög kvalité. Vi väljer tyger från Italien och Österike och syr skjortorna på en svenskägd fabrik i Estland. Skjortorna har kommit att bli väldigt omtyckta och numera gör vi också en liten kollektion damskjortor. 

Hos oss kan du också handla doftljus från Voluspa och organiska hudprodukter från L:a Bruket. Runt om i butiken hittar du inredningsdetaljer som vi gillar. Det kan vara allt från läckra kuddar till råa vaser från DBKD

Här på amazingseven.se vill vi att du känner dig trygg. Vi har passionen för stil och mode. Vi anser att stil är attityd. Attityd är personligt. Personlig stil är Amazing Seven. Vi skapade Amazing Seven just för dig som vill synas, och bli synad. Vårt koncept bygger på starka varumärken, passion för mode och stort engagemang för våra kunder.

Vi vill mer, precis som du. Vi är Amazing Seven.

 

Vi älskar detaljer. Sammetsgalgar och rostade ställningar
lounge amazing seven johan & nyström
Köp snygga vårjackor från Jofama hos oss - Amazing Seven
Rosa blomma
Stäng