Stäng

VI ÄR AMAZING SEVEN

NYTT BÄTTRE LÄGE I FARSTA CENTRUM

VISION & HISTORIK

Amazing Seven - stilsäkert mode online och i Farsta Centrum sedan 2010. Hos oss kan du känna dig trygg. Vi tänker långsiktigt och älskar relationer. Amazing Seven är stil och vi har passion för kläder och service. Vi har ambitionen att ge dig en upplevelse på ett naturligt och ärligt sätt. Vi tar oss tid för dig. Vi lyssnar på dina behov men försöker samtidigt töja på gränserna - inom ramarna för vad som passar dig. Om du känner att du skulle vilja ha någon av oss för dig själv ett par timmar gå det också att lösa. Slå en signal eller maila oss så bokar vi en tid. Kontaktuppgifter hittar du här.

Handla online med fri frakt över 500kr och fria returer. Självklart finns vi här för dig om du behöver råd eller hjälp. Bara att ringa eller maila. Vi hatar långa väntetider utan svar så vi försöker återkoppla till dig så fort vi bara kan. Välkommen!

Bilden föreställer våra rostade klädställningar.
Bild på loungen. Amazing Seven i Farsta Centrum.

MILJÖ OCH HÅLLBARHET

Som liten enskild aktör på den svenska marknaden är det inte lätt att påverka våra leverantörers miljöpolicy. Vi ställer krav och gör aktiva val. Vi väljer bättre miljöval före sämre som förhoppningsvis motiverar våra leverantörer att ställa om och tänka efter. Vi påverkar miljön genom våra inköp genom att sprida vår inställning till stil och mode. Vi säljer inte trender som går över efter en säsong. Vi vill sälja design med kvalité som håller år efter år. Design som du lika gärna kan bära på jobbet som fest.

Vi nyinvesterar i återvunna papperspåsar före plast. Vi ser hellre att våra kunder stoppar ner våra varor i våra konkurrenters kassar. Eller ännu bättre om kunden har med sig en egen tygpåse vilket händer ganska ofta. Riktigt bra jobbat! Vi sorterar avfall så långt det går. Vi huserar i Farsta Centrum som ägs av Atrium Ljungberg vilket gör saken mycket lättare. Läs mer om Stadsrum Fastigheters hållbarhetsarbete här.

Vi köper mycket av vår inredning från secondhandbutiker eller ropar hem från auktionssidor. Snyggt, återanvänt och dessutom mycket roligare.

Vi tar avstånd från onödiga reor som Black Friday. Vi vill inte locka till onödiga inköp mer än nödvändigt.

Vi försöker verkligen dra vårt strå till stacken och hoppas att ni gör likadant.