Stäng

BUTIKEN I FARSTA CENTRUM

Bild på butiken i Farsta Centrum.

Butiken i Farsta Centrum ligger på övre plan i den nya delen, uppför rulltrappan precis till vänster. Butiken är inredd som flera mindre vardagsrum med tapeter i varma färger och härliga mönster. Golvet är en flytande gummimassa i två nyanser som härdat. Mjukt att gå på och ljudabsorberande.

Rostade klädställnigar med svarta sammetsgalgar är kontraster som vi älskar. En skön mix av det råa mot det mjuka eleganta - precis som vi inspirerar dig att styla din garderob till vardag och fest.

Bilden föreställer vår espressomaskin i loungen.
Bilden föreställer bordet i vår fina lounge.
Sitt ner i vår lounge och invänta ditt sällskap.
Bilden föreställer kaffepåsar med kaffe från Johan & Nyström som finns att köpa i butiken.

LOUNGEN

I vår lounge kan du köpa ekologiskt espressokaffe från Johan & Nyström. Vi säljer också kopparna på bilden designade av Salong Betong. Finns som espresso- och cappuccinokoppar.

I loungen tar vi emot dig som bokat tid för konsultation. Vi börjar med att avnjuta Farsta Centrums bästa cappuccino eller en enkel espresso för att sedan prata behov och mode för just din personliga stil. Du behöver inte byta ut hela sin garderob för att få en dedikerad bokad tid med oss. Vi hjälper mer än gärna till, att med små medel förändra och förnya. Tiden med oss kostar inget extra. 

lounge amazing seven johan & nyström
Bilden är hämtad från herravdelningen på Amazing Seven. Herrkläder på väggarna.
Bilden föreställer en orange blomma från butiken.
Bilden föreställer en rosa blomma i en vas.