Stäng
Startsida / DAM / JEANS

JEANS

Jeans med stretch, hög midja, låg midja, normal midja, cropped, smala, vida... Ja idag finns det hur många olika modeller som helst. Man måste vekligen prova sig fram och att hitta sina favoritjeans kan ta ett helt liv känns det som. När man provar jeans måste man verkligen få hjälp. Att kliva in ett provrum för att sedan upptäcka att du fått med dig fel storlekar och modeller är nog det värsta som kan hända. Är du inte på humör tröttnar man direkt och lämnar butiken tomhänt och grinig - än en gång utan jeans.

Det är här vi på Amazing Seven skiljer oss från andra butiker. Vi tar reda på vad du behöver och förstår vilken passform du vill ha. Du får förhoppningsvis med dig rätt storlek från början och får du inte det finns vi hela tiden till hands för dig. Knäpp med fingrarna och vi står ivrigt och väntar på att få serva dig. Men mer troligt är att vi redan har tagit reda på hur det gick innan du behöver söka upp oss. Vi kan med stolthet påstå att det är väldigt sällan en kund inte hittar sin modell på jeans som sedan också blir en favorit.

När du handlar jeans på nätet blir det såklart lite svårare. Vi försöker beskriva modellerna så nära det bara går men det är inte alltid det överrensstämmer med verkligheten. Jeans handlar bara om känsla. Känslan hur de sitter på kroppen. Har du koll på vilka jeans du brukar köpa och behöver ett par nya är det såklart inte några problem men är du nyfiken på något nytt blir det svårare. Det är då du skickar iväg ett mail eller kanske ännu bättre - slå oss en signal så kan vi tillsammans komma fram till vilka jeans som passar dig bäst.

 


19 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:
Luz Bootcut
Replay
Luz Bootcut   1 699 kr  

Jo Jeans Black
Twist & Tango
Jo Jeans Black   1 199 kr  

REA
Dominiqli Cropped Boot
Replay
Dominiqli Cropped Boot   699 kr   1 399 kr
REA
Slight Flush
Tiger of Sweden Jeans
Slight Flush   599 kr   1 199 kr

Luz Hyperflex
Replay
Luz Hyperflex   1 599 kr  
REA
Slight Stay
Tiger of Sweden Jeans
Slight Stay   599 kr   1 199 kr

REA
Slight Aura
Tiger of Sweden Jeans
Slight Aura   649 kr   1 299 kr
REA
Carlida Cropped Flare
Replay
Carlida Cropped Flare   650 kr   1 299 kr
Luz Hyperflex
Replay
Luz Hyperflex   1 599 kr  

REA
Luz Hyperflex Grey Denim
Replay
Luz Hyperflex Grey D...   1 119 kr   1 599 kr
REA
Slight Dolce
Tiger of Sweden Jeans
Slight Dolce   699 kr   1 399 kr
Luz Hyperflex Black
Replay
Luz Hyperflex Black   1 399 kr  

Luz Hyperflex
Replay
Luz Hyperflex   1 599 kr