Stäng
Startsida / Varumärken / BN3TH

BN3TH

BN3TH

MyPakage har blivit BN3TH (beneath). Samma grymma kalsonger med bästa passformen, påsen för paketet men med nytt namn och än mer förbättrad kvalité.

BN3TH grundades i Kanada med affärsidén att ändra synen på mäns underkläder. Målsättningen var tydlig från början. BN3TH ska tillverka marknadens absolut bästa kalsonger - alla kategorier.

De tog de mest avancerade textilerna och tillgänglig produktionsteknik och skapade kalsonger med oöverträffad passform, fantastisk känsla och dessutom snygga. De ville verkligen förändra hur män ser på kalsonger.

Vi har väl alla varit med om att det skaver i grenen när vi går, cyklar eller tar en runda på golfbanan. Är det dessutom varmt känns det rent ut sagt skit och riktigt obekvämt.  Med BN3TH slipper du allt detta.

Med patenterade KeyHole Comfort Technology™ skapar BN3TH de bästa och mest bekväma underkläderna för män. Den tredimentionella påsen på insidan skapar både fanstastiskt stöd och känsla. Genom att omfamna det manliga paketet med KeyHole Comfort Technology™ kommer den alltid att ligga rätt och du slipper rätta till eller få problem med skavsår. Vi kan garantera dig att detta är drömkalsongerna för män. Du kommer inte att vilja bära något annan än BN3TH - vi lovar.