Startsida / Varumärken / MyPakage

MyPakage - Inte bara snygga kalsonger

MyPakage

NU ÄR DET HÖG TID ATT BYTA VARUMÄRKE PÅ DINA KALSONGER - DU KOMMER INTE ÅNGRA DIG

MyPakage startade med affärsidén att ändra synen på mäns underkläder. Målsättningen var att tillverka marknadens absolut bästa kalsonger - alla kategorier.

De tog de mest avancerade textilerna och tillgänglig produktionsteknik och skapade kalsonger med oöverträffad passform och kvalité, fantastisk känsla och dessutom snygga. De ville verkligen ändra hur män ser på kalsonger och hur de pratar om dem.

Vi har väl alla varit med om att det skaver i grenen när vi går, cyklar eller tar en runda på golfbanan. Är det dessutom varmt känns det rent ut sagt skit och riktigt obekvämt. Med MyPakage slipper du allt detta.

Med patenterade KeyHole Comfort Technology™ skapar MyPakage de bästa och mest bekväma underkläderna för män. Den tredimentionella påsen på insidan skapar både fanstastiskt stöd och känsla. Genom att omfamna det manliga paketet med KeyHole Comfort Technology™ kommer den alltid att ligga rätt och du slipper rätta till eller få problem med skavsår. Vi kan garantera dig att detta är drömmen för oss män. Du kommer inte att vilja bära något annan än MyPakage - Vi lovar.


0 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:

Ditt urval matchade inte några artiklar!


Stäng